Zarflo hesabını silme
Bu sayfa, Kesnar (Veli Kesgin) tarafından yayımlanan Zarflo uygulamasındaki hesabını ve verilerini nasıl sileceğini anlatır.
Uygulamadan silme
- Zarflo’yu aç ve hesabına giriş yap.
- Menü → Ayarlar → Hesabı sil’e dokun.
- Silme işlemini onayla.
Silmeden önce hareketlerini Menü → Gizlilik ve veri dışa aktarma bölümünden CSV olarak kaydedebilirsin.
Önemli: Hesabını silmek Zarflo Plus aboneliğini iptal etmez. Aboneliğini App Store veya Google Play ayarlarından ayrıca iptal et.
Hemen silinenler
Onayladığın anda:
- Hesabın kapanır, tüm cihazlarındaki oturumlar sona erer.
- E-posta adresin, adın, şifre özetin ve Apple/Google hesap bağlantın silinir.
- Sunucumuzdaki bütçe verilerin silinir: zarflar, hareketler, faturalar, kartlar ve taksitler, hedefler ve ayarlar.
Teknik kayıtlarda kalabilecek bilgiler de dahil olmak üzere kişisel verilerin en geç 30 gün içinde silinir; kanunen saklamamız gereken kayıtlar bunun dışındadır.
Kalanlar
- Birlikte grupları: Gruplara girdiğin harcamalar, grubun hesapları tutarlı kalsın diye grupta kalır. Hesabınla bağlantısı kaldırılır ve diğer üyeler seni “Eski üye” olarak görür. E-posta adresin zaten gruplarda hiç görünmez. Sahibi olduğun gruplar başka bir üyeye devredilir; başka üye yoksa grup kapanır.
- Satın alma kayıtları: Apple, Google ve RevenueCat, satın alma kayıtlarını kendi politikalarına göre saklar.
- Kanunen saklanması gereken kayıtlar: İlgili yasal süre boyunca saklanır.
- Telefonundaki veriler: Telefonunda kalan verileri ve fiş fotoğraflarını tamamen kaldırmak için uygulamayı da sil.
Uygulamaya giremiyorsan
Hesabının kayıtlı olduğu e-posta adresinden destek@zarflo.app adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönder.
- Apple ile girişte e-postanı gizlediysen bunu e-postanda belirt.
- Kimliğini doğrulamak için ek bilgi isteyebiliriz.
- Talebini en geç 30 gün içinde sonuçlandırırız.
Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikası ve KVKK Aydınlatma Metni’ne bakabilirsin.